Get Instant Quote

Jasa Utama

FCE méré Anjeun aksés ka rupa-rupa kamampuhan ngaliwatan platform tungtung-to-tungtung dina rupa-rupa
pasar-pasar.Pinuh pikeun nyayogikeun kabutuhan palanggan utama.

  • Nyitak 3D

    Nyitak 3D

    FDM, SLS, SLA, PolyJet, MJF Technologies Plastik, Logam, Résin, Bahan Alloy

    Diajar deui...
  • Molding suntik

    Molding suntik

    Sampel T1 kualitas luhur gancang-gancang 10 dinten kalayan pangwangunan Cost-éféktif

    Diajar deui...
  • Fabrikasi logam lambar

    Fabrikasi logam lambar

    motong laser, bending, stamping riveting, las, brushing, palapis sadayana dina hiji

    Diajar deui...
  • mesin custom

    mesin custom

    3, 4, 5 sumbu CNC panggilingan, CNC péngkolan
    Sagancangna 2 dinten

    Diajar deui...
  • Ngawangun kotak

    Ngawangun kotak

    Desain produk, manufaktur, assembly ahir, nguji sarta pak

    Diajar deui...

Industri

Tim Profesional Fokus Dina Proyék Anjeun

  • Komunikasi gampang saprak urang terang produk anjeun

    Komunikasi gampang saprak urang terang produk anjeun

    Insinyur penjualan kami gaduh latar téknis anu jero sareng pangalaman industri anu éksténsif.Henteu janten masalah anjeun insinyur téknis, desainer, manajer proyék atanapi insinyur pengadaan jsb., anjeun bakal gancang ngarasa kumaha aranjeunna ngartos produk anjeun sareng gancang masihan nasihat anu berharga.

  • Ngahaturanan manajemén mikro tim pikeun proyék anjeun

    Ngahaturanan manajemén mikro tim pikeun proyék anjeun

    Tim proyék dedicated ka mikro-ngatur unggal proyék.Tim ieu diwangun ku insinyur produk ngalaman, insinyur elektro-mékanis, insinyur industri jeung insinyur produksi nurutkeun ciri jeung kabutuhan produk.Ngajadikeun pangwangunan karya efisien sarta kualitas luhur.

Téknik Anjog, Fasilitas Top Brand,
Manajemén Produksi Mikro

  • Optimasi Desain

    Optimasi Desain

    Kami gaduh pangalaman anu beunghar dina pilihan bahan, analisa mékanis, prosés manufaktur.Unggal solusi proyék pikeun ngaoptimalkeun kualitas Produk, biaya pabrik.Parangkat lunak analisis unsur terhingga lengkep pikeun ngaduga sareng nyegah seueur masalah manufaktur sateuacan ngahasilkeun biaya

  • Produksi kamar beresih

    Produksi kamar beresih

    Molding suntik sareng daérah perakitan kamar bersih kami nyayogikeun cara anu épéktip pikeun ngahasilkeun bagian médis sareng komponén anjeun pikeun minuhan sarat spésifikasi.Produk ti kamar bersih dikirimkeun ka kelas 100,000 / ISO 13485 lingkungan Certified.Prosés bungkusan ogé dilaksanakeun dina lingkungan anu dikontrol ieu pikeun nyegah kontaminasi.

  • Pamastian kualitas

    Pamastian kualitas

    Precision CMM, alat-alat ukur optik nyaéta konfigurasi dasar pikeun ngadeteksi kualitas produk rengse.FCE ngalakukeun langkung ti éta, urang nyéépkeun waktos langkung seueur pikeun ngaidentipikasi panyabab poténsial gagal sareng ukuran pencegahan anu saluyu, nguji éféktivitas pencegahan.

  • 9.500 m <sup>2</sup>

    9.500 m2

    Dina prosés imah, nawiskeun waktos kalungguhan dipercaya & harga murah

  • 1 Stasion

    1 Stasion

    Ti desain, manufaktur, assembly jeung pak, kami ngaropéa jasa ka kabutuhan Anjeun

  • 300M+

    300M+

    Bagian manufaktur kapasitas taunan

  • 60+ Mesin

    60+ Mesin

    Multis mesin suntik molding, CNC, Sheetmetal, jeung alat prosés kadua patali

Coba FCE ayeuna,

Sadaya inpormasi sareng unggahan aman sareng rahasia.

Kéngingkeun Penawaran Instan